Compose4You

(in Dutch only)
Met gepaste trots nodigt de Stichting Donemus Beheer u uit voor de lancering van Compose4You in de Haagse Toren op vrijdag 26 juni a.s. om 16.00 uur. Compose4You is een marktplaats waar opdrachtgevers en componisten elkaar kunnen treffen. Donemus en Nieuw Geneco zullen de komende tijd nauw samenwerken bij de inrichting en promotie van dit initiatief.
Platform tussen componist en opdrachtgever
Compose4You is een platform waar componisten zich met een kort portret en een paar samples, presenteren aan private opdrachtgevers. Voor de belangrijke momenten in het leven kan iedereen hier een componist vinden wiens stijl aansluit bij de eigen smaak. In opdracht kan de componist dan een compositie op maat maken. Deze kan, indien gewenst, tevens worden uitgegeven en uitgevoerd.
Reclame, film, gelegenheid, of muzikaal cadeau
Een persoonlijk muzikaal cadeau kan een bijzonder moment in het leven een vaak onvergetelijke toegevoegde waarde verschaffen. Bij een huwelijk, een geboorte, een bedrijfsjubileum of bij het afscheid van een geliefde, geeft muziek uitdrukking aan gevoelens waarbij woorden tekortschieten. Muziek kan een uniek moment markeren en blijft in de herinnering ook aan dat moment verbonden.
Matchmaker naar de top van het muziekleven
Compose4You werkt uitsluitend met topcomponisten met een internationale allure. Bij deze lancering participeren componisten met zeer verschillende achtergronden en stijlen. Compose4You is de matchmaker tussen de specifieke vraag van opdrachtgever en het aanbod van componisten. Medewerkers van Compose4You gaan graag met de klant in gesprek om de componist voor te stellen die optimaal past bij de interesse van de klant.
Componisten die betrokken zijn bij de pilot van Compose4You:
- Gerard Beljon
- Willem Boogman
- Anthony Fiumara
- Katarina Glowicka
- Willem Jeths (Componist des Vaderlands)
- Monique Krüs
- Hanna Kulenty
- Ned McGowan
- Chiel Meijering
- Aspasia Nasopoulou
- Martijn Padding
- Piet-Jan van Rossum
- Joey Roukens
- Leo Samama
- Maxim Shalygin
- Klas Torstensson
- Calliope Tsoupaki
- Eric Verbugt
- Lucas Wiegerink
- Aliona Yurtsevich
Bij de volgende fase zal Compose4You worden opengesteld voor een bredere groep componisten.
Laagdrempelig
Om de drempel zo laag mogelijk te houden past Compose4You een eenvoudige prijsopbouw toe die bepaald wordt door het aantal instrumenten en de duur van de gewenste compositie. Via Compose4You kan er vervolgens rechtstreeks met de componist in contact worden getreden.
Graag nodigen wij u uit voor de lancering van Compose4You tijdens de Donemus-borrel op vrijdag 26 juni om 16.00 in de Haagse Toren, Rijswijkseplein 786 te Den Haag.

Compose4You on Spotify

Compose4You on SoundCloud

Published 6 years ago

Our Team’s Picks

Composers in the crosshairs of our attention
magnifiercrosschevron-down